Vraag:
Transformeert een van de KRE-O Transformers-sets echt?
user23
2011-10-26 01:10:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

KRE-O, een LEGO-compatibel speelgoedsteentje, heeft verschillende officieel gelicentieerde Transformers-modellen. Ik heb twee van de kleinere en ze 'transformeren' niet echt - je haalt ze uit elkaar en plaatst ze weer samen in een andere vorm.

Gebruikt een van de sets modelfuncties om transformatie te bieden, of zijn ze allemaal gewoon verschillende modellen die dezelfde stenen gebruiken?

Vier antwoorden:
#1
+7
oezi
2011-10-26 19:54:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is een bijna video van 20 minuten over de kre-o Optimus Prime op youtube waar vrijwel alles in detail wordt getoond, behalve de transformatie zelf. Ik ben er echt zeker van dat als dit mogelijk was zonder het te demonteren en helemaal opnieuw te bouwen, het hier zou worden getoond, dus het antwoord lijkt te zijn: nee.

Ik heb hier onlangs een tv-advertentie voor gezien, en ze zijn vrij duidelijk over de "Reis in voertuigvorm, dan ** REBUILD ** in robotvorm".
#2
+6
Lunatik
2011-10-26 01:13:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb er geen gekocht, maar niets dat ik heb gehoord, suggereert dat ze dat kunnen, en als ik naar de ontwerpen kijk, kan ik niet zien hoe dit mogelijk zou zijn.

#3
+4
Nathan
2011-10-27 00:04:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Geen van hen transformeert. Je moet ze uit elkaar halen en in elke modus opnieuw opbouwen. Het zijn in wezen 2 modellen die tussen elke modus een aantal van dezelfde stenen gebruiken.

#4
+1
Caleb Woodman
2016-04-04 08:34:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb al deze sets gebouwd en ik moet het hierover eens zijn met alle anderen.

Maar! Als je een paar van de bewegende delen gebruikt, of hackt met LEGO-stukken van dezelfde schaal, kun je ze bouwen om helemaal zelf te transformeren.

De Optimus Prime-set is in potentie genoeg hackbaar om te herbouwen als een alleen een echte transformator, maar je zult hem er niet uit laten zien als een "normale" transformator, noch zijn naamgenoot.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...