Vraag:
Bestaat er zoiets als een 'receptgenerator' voor LEGO-modellen?
Umber Ferrule
2011-10-26 02:21:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor mij is het meeste plezier van LEGO-speelgoed het bouwen van nieuwe dingen op basis van de instructies. Dingen herbouwen kan leuk zijn, maar als ik weet dat ik bepaalde stenen (of zelfs sets) heb, is er dan ergens om deze te vergelijken met de inhoud van andere constructies / sets (officieel of anderszins)?

Ik zou graag aan dat algoritme willen werken.
Twee antwoorden:
#1
+47
Ambo100
2011-11-04 00:13:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja er is! Rebrickable.com is er volledig aan gewijd. U kunt tijd besparen en uw LEGO-collectie importeren vanaf Brickset.com (als u een account heeft). De site zal dan zoeken naar andere sets en MOC's die je kunt bouwen met de stenen die je in je verzameling hebt.

Rebrickable search interface

#2
+14
Joubarc
2011-10-26 18:13:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je wilt weten of je een bepaalde set kunt bouwen met de onderdelen die je hebt, kun je de setinventarissen bekijken op Peeron of BrickLink

U kunt zelfs een lijst van uw eigen onderdelen op Peeron invoeren en deze laten vergelijken met bestaande sets, zodat u weet wat u kunt bouwen of wat u moet kopen om de gewenste set te bouwen.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...