Vraag:
Wat is de "LEGO Master Builder Academy"?
user23
2011-10-26 00:52:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In een LEGO winkel zag ik een doos met reclame voor de "LEGO Master Builder Academy". Het kwam met een boek en een code voor online registratie, en vermeldde abonnementskosten.

Wat is deze "Academie"? Wat krijg ik bij de set? Hoeveel kost het?

Lijkt alleen de VS te zijn
Ze brengen de lijn binnenkort naar Duitsland. Ik heb onlangs meegewerkt aan het vertalen van de instructies voor drie kits en ander begeleidend materiaal van het Engels naar het Duits.
Twee antwoorden:
#1
+24
LegoSonicBoy
2011-10-26 01:02:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In feite is het een programma waarin LEGO Master Builders hun LEGO-bouwkennis delen en aan leden overdragen. Als je je LEGO BrickMaster nog herinnert, is MBA daar een soort van opvolger van.

Er is een gidsgedeelte op de LEGO MBA-site dat je vragen beantwoordt. In het bijzonder van Wat is LEGO MBA?:

Wat is deze "Academie"?

LEGO Master Builder Academy is een thuis- en online ervaring waarin echte LEGO Master Builders de tips en technieken van basaal bouwen, creativiteit en ontwerpen delen met kinderen (vanaf 8 jaar) die betere bouwers willen worden.

Wat krijg ik bij de set?

Het eerste jaarabonnement bevat LEGO MBA-kits 2-6, met elke 2 maanden een kit, plus onbeperkte toegang tot de LEGOmba.com website, alleen voor leden! Elke LEGO MBA-kit bevat een 84 pagina's tellend Designerhandboek waarin LEGO Master Builder-technieken worden uitgelegd, plus artikelen, bouwinstructies vol met Master Builder-tips, LEGO-stenen om 3 nieuwe modellen te maken (een voor een) en exclusieve minifiguren of accessoires.

Hoeveel kost het?

Het abonnement, inclusief kits 2-6, is $ 69,99 en kan online worden gekocht of per telefoon.

Deze "ongeveer" -pagina en de rest van de site zouden enkele andere vragen moeten beantwoorden die u mogelijk heeft.

#2
+8
tooshel
2011-10-26 01:02:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het is wat het oude "BrickMaster" -programma verving, waar het Legobedrijf elke maand een stripboek en een nieuwe kleine Lego-set stuurde.

Er zijn voor- en nadelen aan het nieuwe programma, maar het is ongeveer hetzelfde, behalve dat de eerste set een veel grotere "startset" is en de bouwboeken gedetailleerder zijn (en ik denk dat het komische gedeelte weg is, maar Ik heb het misschien net gemist ... Ik heb ze net gekocht en in de kast gestopt en doe er niet veel mee).

  • PRO: De nieuwe boeken doen het beter uitleggen hoe het model moet worden gebouwd en details hebben over waarom.
  • PRO: de boeken zijn echte boeken en geen pamfletten.
  • PRO: elke set bouwt voort op de eerdere sets

  • CON: het is duurder

  • CON: het is voorlopig allemaal op hetzelfde "spatie" -thema, terwijl je bij het oude programma een set uit de verschillende series zoals City, Star Wars, Creator, etc.
Dit antwoord is onjuist; alleen het eerste thema is een ruimtethema. Het geeft ook geen informatie over de kosten of wat het online aspect is.
@JoeWreschnig De eerste set is de enige set die uit is. En allemaal in de set hebben ze het ruimtethema, terwijl je in het oude brickmaster-programma om de maand een heel andere serie kreeg.
De tweede set, die uit is, heeft een microbuild-thema met een luchthaven en racecircuit - geen ruimte. (Het bevat wel een spaceshuttle, maar die zijn meestal niet "space lego".) De volgende sets zijn robot, vlucht, wezen en auto.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...