Vraag:
Wat kan ik doen om het losse nek- / hoofdgewricht van mijn minifiguren te repareren?
jfyelle
2011-10-27 22:05:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een aantal losse nekgewrichten op mijn minifiguren. Hoe kan ik ze repareren? Eventuele suggesties?

Superlijm. Ik garandeer je dat de hoofden van je minifigs er nooit meer af zullen vallen. En als ze dat doen, betaal ik u $ -100.000.
-1
Welnu, dan is er altijd de methode "steek de nek in een vuur, verwijder hem dan en zet het hoofd heel snel op".
Dat is afschuwelijk!
Gooi ze weg (ik kan je mijn adres geven) en koop nieuwe.
voordat het een trollenfeest wordt, test ik met vloeibaar papier en laat ik je weten of ik je mijn torso's per post stuur.
Drie antwoorden:
#1
+13
Erik Olson
2011-10-27 22:38:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vroeger hadden minifiguren een beetje verf op de nek. Ik weet niet of het voor dit doel was, maar het zou na verloop van tijd slijten. Je kunt wat nagellak of acryl op de hals schilderen om die verbinding te versterken. Verdun het acryl (gebruik watergedragen) voor het aanbrengen.

Dit is waarschijnlijk een betere oplossing dan vloeibaar papier (te dik denk ik)
Het beetje verf was zeker bedoeld voor het uitlijnen, zodat de machines die de armen toevoegden wisten welke kant de voorkant was. Maar hoe dan ook, het toevoegen van een klein laagje verf (vloeistofcorrector kan ook werken) zou inderdaad de slag moeten slaan.
#2
+4
Yog Sothoth
2012-08-03 08:16:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vertel het aan niemand, maar ik heb kwastbare secondelijm gebruikt om een ​​dun laagje op de achterkant van de nek te smeren. Daarna laat ik het volledig drogen, en het grijpt het hoofd prima vast. Uiteindelijk zal het slijten. Het is goedkoper dan nagellak en erg moeilijk te zien.

#3
  0
AtlasEntity
2019-07-12 21:01:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou aanraden om wat heldere nagellak te krijgen en de pin of het gat ermee te bedekken. Ik heb dit eerder gedaan en het werkt echt. De kleine tegenvaller is dat het 5 minuten duurt om natuurlijk te drogen, of 2 minuten als je co2 aanbrengt (adem erop of föhn het droog tot het droog is om de wachttijd te verkorten tot 2 minuten). Ik deed dit op een Kai, en het werkt goed.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...