Vraag:
Welke wijzigingen zijn er aangebracht in Maersk Blue?
Kramii
2011-10-27 10:35:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik las dat LEGO onlangs de kleur van Maersk-blauw heeft veranderd. Is dit waar? Zo ja, waarom hebben ze een wijziging aangebracht?

Ik maakte deel uit van dit team dat aan het project werkte. Ik zal wat aantekeningen bij elkaar krijgen met betrekking tot de kleuren, de veranderingen, de beslissingen achter het aanbrengen van de veranderingen, enz. Een paar van de bovenstaande antwoorden waren eigenlijk heel goed. Is er een manier om hier enkele van onze originele aantekeningen van het project te plaatsen? Ik zou het graag delen. Tks, Dav
Hallo @davis-lipis en welkom bij Bricks. Geen zorgen met het vorige bericht - ik zou heel blij zijn als je wat je weet deelt en je graag verder helpt. We bieden hier op StackExchange afbeeldingshosting aan, maar ik denk dat je in eerste instantie minimaal 10 reputatie nodig hebt om ze toe te voegen. Als je je antwoord zo gedetailleerd mogelijk bewerkt, en indien mogelijk / nodig een link of twee naar enkele afbeeldingen, weet ik zeker dat een van ons ze inline voor je kan bewerken.
Een antwoord:
#1
+15
Joubarc
2011-10-27 11:27:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gezien het feit dat kleur expliciet en exclusief voor Maersk-sets is geproduceerd, is het hoogst onwaarschijnlijk dat ze deze zouden veranderen. De meeste mensen zijn het erover eens dat dezelfde kleur is gebruikt voor alle Maersk-scheepssets.

Dat gezegd hebbende, moet je er ook rekening mee houden dat zelfs als LEGO nooit van plan was te veranderen de kleur zijn kleine variaties in tint altijd mogelijk (rood en paars zijn hier veel gevoeliger voor). Ook in het geval van Maersk gebruikte LEGO in 2006 hun volledige voorraad en zei destijds dat ze daarom geen Maersk-sets meer zouden uitgeven. Maersk realiseerde zich echter dat de vraag groot was (LEGO overwoog ooit om een ​​versie van de schepen in een andere kleur te maken) en stemde ermee in om LEGO later een nieuwe batch te laten maken. Dit zijn dus in feite verschillende batches, gescheiden door een paar jaar, wat betekent dat elke tintverandering waarschijnlijker wordt opgemerkt dan wanneer deze geleidelijk in de loop van de tijd optreedt.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...