Vraag:
Brug van slechts basisstenen?
ascendlyJJ
2011-10-29 06:10:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik geef een naschoolse technische klas met LEGO-stenen, een van onze klassen laat de leerlingen een brug bouwen. Elke student krijgt een aangepaste set van ongeveer 150 2x4 stenen, ongeveer 300 2x2 stenen, en, als ik me vrijgevig voel, ongeveer 15 2x8 platen. Hoewel ik veel mooie bruggen heb gezien die gemaakt zijn met technische onderdelen, heb ik nog nooit een geweldige brug gezien die gemaakt is met alleen basisstenen. Ik ben op zoek naar een referentiebrug om de kinderen, nadat ze hun eigen hebben gebouwd, te laten zien wat er mogelijk is. Dus laat me de beste brug zien (ofwel een link naar de brug van iemand anders, of een foto van jezelf) die gemaakt kan worden met alleen basisstenen!

Opmerking bij de reikwijdte: de meeste mensen hebben deze aangepaste set stenen, dus links of afbeeldingen van een brug die bijna geen zeldzame onderdelen gebruikt en bijna geen techniek gebruikt, zou cool zijn.

Achtergrond:

LEGO Bridge-pagina: http : //lego.sparre-andersen.dk//Transport/Broer/

Boog uit archief
arch

Cantilever van archief
cantilever

Groot: van archief
big lego thing

Soort basis arch: van flickr
large arched bridge

Uit de veelgestelde vragen: stel alleen praktische, beantwoordbare vragen op basis van de werkelijke problemen waarmee u wordt geconfronteerd. Spraakzame, open vragen verminderen de bruikbaarheid van onze site en duwen andere vragen van de voorpagina. Uw vragen moeten een redelijk bereik hebben. Als je je een heel boek kunt voorstellen dat je vraag beantwoordt, stel je te veel. Als je motivatie om de vraag te stellen is: 'Ik zou graag willen deelnemen aan een discussie over __', dan zou je het hier niet moeten stellen.
Ik denk niet dat ‘off-topic’ hier de juiste keuze is ...
Ik denk dat een betere vraag zou zijn geweest: hoe maken we [deze brug - met foto] robuuster? Met een foto van de betreffende brug, of zoiets als "Hoe zou je gaan om een ​​functionele cantileverbrug te bouwen met behulp van de volgende componenten?" en tag het dan [tag: techniek] of iets dergelijks
Ik ben het er niet mee eens dat dit geen onderwerp is. Ik denk dat het antwoord van Joubarc perfect is. De vraag is praktisch: ik sta voor dit probleem. En hoewel het een open einde heeft, is het niet inherent een open einde, net zo min als enig 'wat is het beste'-type vraag, dat vaak wordt gesteld en beantwoord, bijvoorbeeld bij stack-overflow. Ik vind de suggestie van Zhaph - Ben Duguid wel leuk, omdat deze beduidend constructiever en minder ontmoedigend is dan dit simpelweg af te sluiten.
Pubby8 vroeg dit http://bricks.stackexchange.com/questions/273/what-is-a-good-ratio-to-buy-bricks-in Ik vind dat deze beide gesloten moeten zijn, of geen van beide.
Ik denk dat Lee DeLapp gewoon ongelijk had. Deze vraag had niet mogen worden gesloten.
@ErikOlson en AscendlyJJ: In dit stadium (private bèta) zouden jullie allebei moeten kunnen stemmen om dit te heropenen (ik heb gedaan), of stemmen om de anderen te sluiten. Oezi's vraag zoals oorspronkelijk gesteld was zelfs nog meer off-topic, omdat hij specifiek betrekking had op het programmeren van mindstorms. Alleen commentaar geven helpt niet echt;)
Ik heb dit toegevoegd als een meta-onderwerp voor discussie http://meta.bricks.stackexchange.com/questions/59/will-all-open-ended-questions-be-closed-i-certainly-hope-not
Ok, ik heb nog nooit een heropening op Stackexchange gezien!
@ascendlyJJ: "Wat is de beste" vragen zijn zo pokken op SO het woord "beste" verschijnt automatisch een waarschuwing bij het stellen van een vraag! Probeer deze vraag alstublieft niet te rechtvaardigen met dat voorbeeld ...
Twee antwoorden:
#1
+6
Joubarc
2011-10-29 10:48:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je ook wilt dat ze zich bewust zijn van de stevigheid van hun brug, wil je misschien eens kijken naar deze wedstrijd.

Merk op dat bruggen gemaakt van gestapelde platen zijn veel steviger dan technische.

Om de mazen in de stapel platen te voorkomen, hebben de meeste Lego-brugwedstrijden nu een gewichtslimiet.
#2
+5
62Bricks
2012-03-11 07:30:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aangezien u een techniekklasse noemt, neem ik aan dat u waarschijnlijk een functionele brug bedoelt die op capaciteit kan worden getest.

Deze brug kan misschien niet veel gewicht dragen, maar hij komt voor in een LEGO Ideeënboek en is alleen gemaakt van basisstenen die op dat moment beschikbaar zijn. (LEGO heeft een paar jaar geleden een meer gedetailleerde Tower Bridge-set uitgebracht)

LEGO Tower BridgeDeze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...