Vraag:
Bestaan ​​er tools waarmee ik een object uit de echte wereld kan vertalen naar een LEGO-ontwerp?
Rory Alsop
2011-10-26 00:57:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het kan een grote uitdaging zijn om een ​​ontwerp te maken voor een groot object. Zijn er technieken of tools om dit te vereenvoudigen en om het aantal benodigde blokken te helpen inschatten?

U kunt uw LEGO-ontwerp omzetten in een virtueel object! http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showtopic=56336
Als je een 3D-model hebt van het object in de echte wereld, kun je deze vraag bekijken: http://bricks.stackexchange.com/questions/3074/is-there-a-way-to-convert-a-3d-model -in-een-lego-sculptuur / 3075 # 3075
Een antwoord:
#1
+17
tombull89
2011-10-26 01:09:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lego Digital Designer (~ 140mb, Mac en pc) is erg handig voor het maken van 3D-ontwerpen. Ik heb het persoonlijk niet zo vaak gebruikt, maar het is een behoorlijk krachtig hulpmiddel. Het zal je ook het aantal stenen vertellen dat in een model wordt gebruikt.

In een mum van tijd kunnen MS Paint (pixelgebaseerd), Google Sketchup (vind enkele sjablonen voor stenen) en Minecraft zelfs worden gebruikt voor schaven bouwt.

Dit lijkt de gestelde vraag niet te beantwoorden. Of leg uit welk voordeel LDD heeft?


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...