Vraag:
Waar kan ik 'klassieke' Lego-hoofden krijgen?
Lunatik
2011-10-26 01:32:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De nieuwe hoofden met uitdrukkingen zijn allemaal goed en wel, maar ik geef de voorkeur aan de uitdrukkingsloze 'klassieke' gezichten.

Zijn ze overal verkrijgbaar?

Ik denk dat http://bricks.stackexchange.com/questions/220/whats-the-most-cost-effective-and-efficient-way-to-buy-bricks onze enige canoniek wordt. "Zo vind je bakstenen te kopen "vraag.
Twee antwoorden:
#1
+13
Ambo100
2011-11-02 01:59:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het bekende, glimlachende, sekseneutrale multifiguurhoofd kan worden gekocht op veilingsites zoals Bricklink.

De klassieke gezichten zijn nog steeds in productie en staan ​​op de minifiguur of elke set in de modulaire serie. ( The Grand Emporium alleen heeft zeven van deze hoofden) Evenals andere moderne klassiekers zoals de carrousel, de winterspeelgoedwinkel en het stadsplan.

Er kunnen maximaal vijf van deze hoofden gevonden in de meeste edities van de Vintage Minifigure Collection.

#2
+9
Steen
2011-10-26 01:34:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

bricklink heeft links naar de meeste legoblokjes, nieuw als oud.

Iets als dit hoofd?

En als je wilt weten in welke sets hij nog in gebruik is, gebruik dan de ["In Sets" zoekfunctie] (http://www.bricklink.com/catalogItemIn.asp?P=3626bp01&in=S&viewSum=Y) en blader per jaar. Het is nog steeds in gebruik (maar het zal op een dag zeker veranderen van hol naar verzonken stijl, veronderstel ik)


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...