Vraag:
Hoe kan ik een Lego-pistool op menselijke schaal bouwen?
jfyelle
2011-10-27 21:59:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zou graag Lego-projectielwapens willen bouwen. Zijn er ontwerpen beschikbaar? Kan men een munitiemagazijn en een zelf-herlaadmechanisme maken? Moet ik elastiekjes gebruiken als munitie of zijn er ontwerpen die legostenen afvuren?

Je schiet je oog eruit!
Drie antwoorden:
#1
+14
oezi
2011-10-28 13:53:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn enkele boeken beschikbaar die bouwinstructies bevatten (ik heb er geen, maar ik zou de meest recente kiezen):

om je vraag over tijdschriften / herlaadmechanismen te beantwoorden: zie deze youtube-video die zo'n mechanisme in detail laat zien (hoewel het een beetje moeilijk is om details waar te nemen).

daarnaast kan het boek over LEGO Technic Simple Mechanics ook interessant voor je zijn, als je wilt proberen een eigen geweer te bouwen in plaats van alleen een gedetailleerde instructie te 'kopiëren'.

Er is een nieuwe uit: "[The BrickGun book] (http://www.brickgun.com/)" - zie [deze recensie op Brickset] (http://www.brickset.com/news/article/?ID = 6566)
#2
+6
Joubarc
2011-10-27 22:36:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het boek " Forbidden LEGO" bevat er een paar, en misschien wil je ook YouTube over dit onderwerp bekijken

Ik bezit dit boek en het is redelijk verouderd. De 9V-batterijbox met 2 schakelaars die nodig is om het 'pistool' van stroom te voorzien, is een zeldzame vondst. Het is voor het laatst verkocht als onderdeel van de 4094 [Motor Movers] (http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?S=4094-1) in 2003
Het is ook vermeldenswaard dat het model gemodificeerde en niet-Lego-onderdelen vereiste, dus het was niet volledig van stenen gebouwd. Youtube is een goede plek om inspiratie op te doen.
#3
+6
Olantigh
2013-02-27 18:51:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is een boek genaamd " LEGO Heavy Weapons" van Jack Streat dat wordt uitgegeven door No Starch Press en voor ongeveer £ 15 op Amazon kan worden gekocht.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...