Vraag:
Moeten de armen van LEGO minifigs loslaten?
fredley
2011-10-26 01:26:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik kan de armen van mijn LEGO minifigs halen, maar zal dit herhaaldelijk slijten?

Negen antwoorden:
#1
+32
Lunatik
2011-10-26 01:30:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nee, het is niet de bedoeling dat ze loskomen (en dat geldt ook voor hun handen) en ik kan me voorstellen dat als je dit herhaaldelijk doet, ze los gaan zitten, zoals het geval is met handen.

Ik heb gemerkt dat de handen tegenwoordig een stuk gemakkelijker loslaten in vergelijking met vintage Lego uit de jaren 70/80, maar ik ben zelden sadistisch genoeg om hun armen eraf te trekken :)

"en hun handen ook niet" - wacht, weet je dat zeker? Sinds de jaren negentig wisselde ik regelmatig van hand (denk aan piratenhaken, verschillend gekleurde handschoenen, enz.) Tussen minifiguren op dezelfde manier als ik om benen (niet individuele benen, ik bedoel het heup + benen-gedeelte) of hoofden zou wisselen. Het leek nooit iets aan de handen los te maken en er was geen kracht voor nodig die me zorgen zou hebben gemaakt dat ik iets zou breken.
#2
+10
Joubarc
2011-10-26 12:52:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb het als kind regelmatig gedaan en hoewel het wat moeite kost, moest het een aanzienlijk aantal keren worden gedaan voordat er schade zou optreden.

Door de armen te verwijderen, heb je meer variatie in je minifiguren , maar ook om deze elementen afzonderlijk voor andere doeleinden te gebruiken (onderschat nooit de bruikbaarheid van een enkele hand of de architectonische waarde van een torso).

Merk ook op dat er andere armen zijn geproduceerd (mechanische arm in het Agents-thema, rock arms in Power Miners), dus je kunt interessante minifigs hebben door deze te gebruiken. Hetzelfde geldt voor bokshandschoenen die onlangs zijn uitgebracht in de serie minifigs met verzamelobjecten.

Een laatste ding - sommige minifigs worden in China geproduceerd (voor bijvoorbeeld magneten of minifigurencollecties) en er zijn enige zorgen over hun kwaliteit, dus hier moet u misschien voorzichtig mee zijn. Merk op dat hoewel het feit dat ze in China worden geproduceerd (je kunt ze herkennen aan de rechthoek die in de armen is gegraveerd) een zekerheid is, het feit dat de kwaliteit minder goed is, ter discussie staat.

Ik kan niet veel meer aan het antwoord toevoegen zonder echt van het onderwerp van de vraag af te gaan; Ik denk dat dit onderwerp een eigen vraag zou moeten zijn. Dat gezegd hebbende, LEGO heeft zijn eigen kwaliteitsnormen te handhaven en ze zullen zeker willen dat deze door al hun partners worden gehandhaafd. Ik denk dat het belangrijkste probleem met deze minifigs was dat sommige enigszins doorschijnend waren, maar LEGO heeft exact hetzelfde probleem gehad met gewone stenen (toen ze de ABS begonnen te mengen en zelf kleurden in plaats van gekleurd ABS te kopen), dus misschien zijn de Chinezen dat niet om de schuld te geven als ze het LEGO-recept tot op de letter volgden.
#3
+8
pcantin
2011-10-26 01:31:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uit mijn ervaring: normaal gesproken niet! Maar je kunt ze er zachtjes uittrekken. Als je het te vaak doet, raken ze los.

#4
+6
Erik Olson
2011-11-08 23:58:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De enige wapens die je legaal kunt opstijgen, zijn te vinden op Mos Eisley cantina-aliens. Gebruik het blauwe lichtsabel om ze er netjes uit te halen.

Volgens dezelfde logica kun je alleen bepaalde Luke Skywalker-minifigs van hand wisselen. Of piraten. Dit geldt nu ook voor bepaalde Anakin Skywalker-minifigs.

De armen van skeletten komen ook gemakkelijk los.
#5
+3
Dylan Tanner
2019-10-04 00:28:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In mijn geval hangt het ervan af. Op oudere minifiguren uit de jaren 80, 90 en begin 2000 is het oké. (Ik zeg niet dat het een goede zaak is) Zeker, als je het te vaak doet, zullen ze geleidelijk verslijten, maar niet genoeg tot het punt waarop de romp of armen breken. Nieuwe minifiguren vanaf 2012 en later, NEEM NOOIT HUN ARMEN ONDER ENIGE OMSTANDIGHEDEN! Nieuwere minifiguren hebben de neiging om vaker te barsten en te verslijten. Ik weet niet waarom dit is, maar het kan in de loop van de jaren een afname van de kwaliteit van het plastic zijn. (LEGO lijkt goedkoop te zijn) Het verwijderen van de armen kan (en zal) enorme scheuren veroorzaken langs de zijkant van het rompstuk. Onlangs kreeg ik nieuwe Luke Skywalker en tusken raider minifiguren uit set nummer 75173, en BEIDE van de romp van de minifiguur eindigde met een gigantische scheur vanaf de onderkant van de romp naar boven richting de armsgaten binnen 1 week na elkaar. Deze scheur zorgt ervoor dat de arm zijn steun verliest en loskomt. Ik was hier woedend van en moest de rompstukken opnieuw ordenen. Concluderend, ik zou de armen van een minifiguur alleen uit oudere sets halen.

Bedankt voor het delen en welkom bij Bricks.SE! Als je het niet weet, vervangt de LEGO-klantenservice de kapotte onderdelen (inclusief gebarsten minifiguurtorso's) zonder kosten voor jou.
#6
+1
Tagger
2011-11-08 20:00:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb ook verschillende minifiguren ontvangen uit verschillende dozen die geen handen aan hun armen hadden van de fabriek, wat aangeeft dat het een "legale operatie" is.

Ik denk niet dat ze dat niet zijn ' Het is bedoeld om vaak opgelicht te worden, maar als je dat voorzichtig doet, mogen ze niet breken.

Vraag ging over wapens. Aan welke fabrieksset denkt u specifiek? Ook moest het inbrengen ooit bij de geboorte gebeuren, verwijdering is het punt.
Ik kan me het exacte productnummer van de dozen niet herinneren. Maar mijn punt is: als je het in elkaar zet, denk ik dat het ook bedoeld is om te worden gedemonteerd.
#7
+1
user6279378
2016-05-02 07:02:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ze zijn niet ontworpen om te worden verwijderd en dit kan het moeilijk maken om ze te vervangen.

Het is geen goed idee om Lego-armen te verwijderen, behalve bij de hierboven genoemde minifiguren.

#8
+1
Adrian Smith
2017-07-04 12:32:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb gemerkt dat wanneer een hand wordt uitgetrokken, deze vaak (maar niet altijd) een scheur in de arm veroorzaakt, zodat wanneer de hand (of een andere kleur met een andere kleur) wordt vervangen, deze een beetje los zal zitten . Het kan zeker afhangen van de leeftijd van de minifiguur.

#9
  0
user15296
2020-05-18 14:28:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vroeger deed ik het als kind de hele tijd en niet altijd voorzichtig, wat er na een lange tijd gebeurt is: er verschijnt een kleine barst van de "oksel" naar beneden, het is minder een barst en meer een "lijn" en de armen worden een beetje los, maar ik heb er niet zoveel last van omdat het nostalgisch is.

Lego-minifiguren zijn alleen in perfecte staat als ze op je plank staan.

Zelfs staan ​​(zoals ergens aan vastgemaakt) is veilig voor minifiguren, omdat hun benen ook kunnen barsten als gevolg van de constante druk van het vastmaken aan de nop.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...