Vraag:
Van welke BIONICLE-set is dit masker afkomstig?
LegoSonicBoy
2011-10-28 04:33:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb zojuist een nogal rijke voorraad semi-zeldzame Great Kanohi-maskers opgegraven. Nooit geweten dat ik ze had verzameld! Hoe dan ook, onder hen was deze heldere, transparante Kaukau (Great Mask of Water Breathing):

Misschien herken je dit masker in transparant blauw als gedragen door Toa Gali en wat Ga-Matoran (met name Hahli) op Mata Nui.

Maar wat me opvalt aan dit masker is het feit dat het niet blauw; het is kleurloos . Ik heb in Peeron gekeken, maar het vermeldt dit niet als een van de kleuren waarin het voorkomt.

Weet iemand van welke BIONICLE-set dit masker mogelijk afkomstig is?

Een antwoord:
#1
+10
LegoSonicBoy
2011-10-28 04:37:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik vond het antwoord terwijl ik deze vraag aan het schrijven was, maar ik post vraag en antwoord alleen voor dibs op de -tag;)

De Peeron-pagina voor dat masker waarnaar ik zojuist heb gelinkt, vermeldt het onderdeelnummer als 32571 . Ik zoek naar het onderdeelnummer en kom op de Brickipedia-pagina voor dat onderdeel. Als ik naar beneden scroll, vind ik de bron:

Transparant:

Blijkbaar vond ik dit masker samen met de talrijke bronzen en zilveren Great Kanohi-maskers in een van die maskerpakketten.

Leuk weetje: deze kleurloze Kaukau is ontworpen om gedragen te worden door Toa Kopaka, en mogelijk ook door de Ko-Matoran. Van de Toa is bekend dat dit masker is uitgerust in BIONICLE Chronicles 1: Tale of the Toa, maar het is niet helemaal duidelijk of dit deel uitmaakt van de canon. Er zijn geen Ko-Matoran genaamd met dit masker voor zover ik weet.

Voel je vrij om de tag helemaal alleen te houden :-)


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...