Vraag:
Verkoopt het LEGO-bedrijf bakken voor LEGO-stenen?
Keen
2011-10-26 23:25:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mogelijke duplicatie:
Wat zijn enkele opslagopties?

Zijn er officiële opslag- en organisatie bakken beschikbaar? Zo niet, welke goede opties van derden zijn er dan? Ik ben op zoek naar een overgang van alleen het hebben van grote plastic dozen gevuld met LEGO-stenen waar ik door moet graven, en naar een manier om snel toegang te krijgen tot specifieke stenen die ik nodig heb bij het bouwen.

Dit zijn de beste containers die ik heb gebruikt: http://www.harborfreight.com/24-divider-storage-container-94458.html - Uittrekbare bakken zijn vaak een gedoe als u een afzonderlijk stuk wilt zoals u moeten ernaar zoeken.
@Pubby8 Voeg dat als antwoord toe.
[Vergelijkbare vraag?] (Http://bricks.stackexchange.com/questions/122/what-are-some-storage-options)
@daviesgeek Ja, ik zou mijn vraag afsluiten als een dupe van die vraag.
Een antwoord:
#1
+12
Joubarc
2011-10-26 23:41:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het LEGO-bedrijf heeft inderdaad regelmatig opslag -oplossingen uitgebracht. Ze zijn misschien geweldig voor kinderen (de nieuwste hebben de vorm van een steen), maar laten we eerlijk zijn, voor serieuze fans zijn ze meestal zinloos. En duur.

Afhankelijk van de grootte van je verzameling en je sorteermethode (wat een ander debat is, maar vergeet niet om eerst op formulier te sorteren, niet op kleur), wil je overschakelen naar doe-het - opbergrekken voor jezelf (die met veel plastic lades) of wat je maar wilt. Als u lades gebruikt, zorg er dan voor dat ze doorschijnend zijn of een sticker hebben met de afbeelding van het onderdeel erop. (LEGOland-ontwerpers lijmen één exemplaar van het daadwerkelijke onderdeel).

Sommige mensen kopen gewoon doorschijnende dozen, proberen een winkel te vinden die ze in bulk verkoopt (zoals per 100 stuks), vraag een cateraar waar hij ze vindt zijn bijvoorbeeld.

Het vereist sowieso wat experimenteren, dus koop niet te veel van een duur item voordat je zeker weet dat het geschikt voor je is.

Eventuele suggesties voor retailers in het VK?
AKRO lijkt de [soort containers] (http://www.akro.co.uk/plastic_takeaway_containers- (9766) .php) te hebben die ik in gedachten had, maar dat is slechts van 5 minuten googelen, ik woon niet in het VK.
Deze doorzichtige plastic AKRO-containers worden vaak gebruikt in afhaalrestaurants in het VK (afhalen?)! Ik had er nog nooit aan gedacht om ze hiervoor te gebruiken.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...