Vraag:
Waar of hoe krijg ik vervangende stickers voor mijn LEGO-set?
Scott Wylie
2011-10-26 00:44:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een BMW Williams F1 LEGO set 8461 die ik heb gebouwd toen ik hem enkele jaren geleden kreeg. Ik heb het helaas lang op mijn plank laten liggen. De stickers zijn geschild en gebarsten en sommige zijn bijna uiteengevallen.

Hoe of waar krijg ik een nieuw stickervel zodat ik het model goed kan herbouwen en het dan in een hoesje kan doen zodat ik kan helpen gebeurt dit niet meer?


UPDATE (plaats dit hier aangezien het niet in de commentaren zou passen).

Ik kreeg mijn reactie terug van LEGO. De set is te oud en ze dragen die set stickers niet meer.

Beste Scott,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

Het spijt ons dat we niet langer de stickers hebben die u nodig heeft. We doen er alles aan om zoveel mogelijk vervangende LEGO® onderdelen te behouden, maar soms zijn de onderdelen van oude sets op. Een expert of verzamelaar van tweedehands speelgoed kan misschien helpen, of je kunt zelfs proberen te zoeken op rommelmarkten of tweedehandswinkels.

Nogmaals bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen. Als u nog vragen heeft, kunt u deze e-mail beantwoorden of een van onze vriendelijke klantenserviceadviseurs bellen op 1-800-835-4386 (vanuit de VS of Canada) of 1-860-749-0706 (vanaf buiten de VS of Canada). We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 22.00 uur EST en zaterdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur EST.

Daniel
LEGO Direct Klantenservice

Drie antwoorden:
#1
+36
Raleigh Buckner
2011-10-26 00:47:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je kunt ze kopen op BrickLink of rechtstreeks contact opnemen met de LEGO Klantenservice. BrickLink is misschien wel de goedkopere van de twee opties, maar als LEGO ze op voorraad heeft, zijn ze gegarandeerd fabrieksnieuw.

Ik heb zojuist BrickLink gecontroleerd en er lijkt geen compleet stickervel beschikbaar te zijn. Alle sets die ze te koop hebben, lijken allemaal de stickers te hebben die slecht zijn, dezelfde vorm als de mijne. Ik zal Lego proberen en mijn vingers kruisen.
#2
+17
Joubarc
2011-10-27 00:04:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor oudere sets kun je replica's kopen die zijn gemaakt door enkele Nederlandse fans. Ik heb ze een paar keer ontmoet en de stickers gezien die ze maken en eerlijk gezegd is de kwaliteit uitstekend. Voor zover ik kan zien, doen ze nog geen Technic-sets, maar het kan geen kwaad om te vragen.

Toegegeven, ze zijn niet echt, maar voor echte LEGO-stickervellen kom je meestal terecht een fortuin betalen, en dan gaan ze toch los.

Vergeet eBay of zelfs Google niet voor echte stickers.

we doen inderdaad af en toe ook technische stickers, momenteel probeer ik de Ferrari-set te reproduceren.
Oh! het zou mijn hele gelukkige dag zijn als je vervangende stickers zou kunnen maken voor set 6450! http://bricks.argz.com/part/6450stk01 ter referentie. Ik zou deze zeker kopen.
#3
+6
Gruber
2014-06-25 01:13:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor producten die al lang niet meer in gebruik zijn, is het wellicht mogelijk om gescande afbeeldingen van de stickers online te vinden.

Gebruik vervolgens een hoogwaardige kleurenprinter om nieuwe emblemen af ​​te drukken die u op de stenen lijmt.

Het resultaat is niet perfect, maar vaak goed genoeg om een ​​ongetraind oog voor de gek te houden.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...