Vraag:
Wat is de populaire uitdaging om de Rubik-kubus zo snel mogelijk op te lossen met LEGO-stenen?
jfyelle
2011-10-27 17:48:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik zag video's van mensen die deelnamen aan een race om een ​​Rubik-kubus zo snel mogelijk op te lossen met Mindstorm LEGO-robots.

Kunt u aangeven of er een prijsvraag is en over wie erbij betrokken is, wat is het onderzoeks- / ontwerpproces? Is er sprake van sponsoring? Wat zijn de behaalde prestaties?

Een antwoord:
#1
+11
oezi
2011-10-27 18:01:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is geen "race", aangezien dit meerdere keren is opgelost door verschillende mensen ( het oplossen van rubiks kubus is niet zo moeilijk). kijk maar eens naar de CubeStormer (of, beter, de CubeStormer II).

Ik zag ook bouwtekeningen en programma's voor zo'n kubus -oplosser (niet precies de gekoppelde). Als je zoiets wilt herbouwen: ik voeg links toe zodra ik ze vind.

BEWERK:
Zoals beloofd is er de Tilted Twister met online bouwplannen. Bekijk het in actie op deze youtube-video. Dit is erg traag vergeleken met de CubeStormer, maar het lijkt erop dat het gebouwd kan worden met alleen het NXT2.0-pack en geen duizenden onderdelen en meerdere dure NXT-logic-blokken nodig heeft.

Ik wil verschillen :) De race om de tijd voor het oplossen van de kubussen te verlagen is nog steeds aan de gang. http://gizmodo.com/5850505/rubiks-solving-cubesolver-ii-finally-bests-humanity De plannen voor de gekantelde twister in je antwoord zijn geweldig!
De Tilted Twister is geweldig!


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...